Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ομάδα ανάπτυξης Garena εξαγόρασε τη Phoenix Labs

*
Η Garena, η ομάδα ανάπτυξης του battle royale movile game Free Fire, εξαγόρασε την developer Phoenix Labs, την ομάδα που δημιούργησε το Dauntless. Το Dauntless γνώρισε την επιτυχία σε PC και κονσόλες το 2019, όμως η Phoenix Labs εργάζεται πάνω σ’ αυτό το project από το 2014. Πλέον θα υπάρχει μεγαλύτερη υποστήριξη (τουλάχιστον από 100 επιπλέον άτομα), μιας και αποτελεί πια μέρος της Garena, τον τομέα του entertainment της tech company Sea της Σιγκαπούρης.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Garena και Sea βοήθησαν στην κυκλοφορία των League of Legends, FIFA Online, Call of Duty Mobile και PUBG στην Ιαπωνία. Το Dauntless είναι τώρα διαθέσιμο για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*